juni 3

Bitvavo affiliate – Aanrader!

0  Reacties

Bitvavo logo blauw

Met handelen in crypto is veel geld te verdienen. Bijvoorbeeld via het platform Bitvavo.

Maar er is nóg aan andere aantrekkelijke manier om met Bitvavo geld te verdienen, namelijk als Bitvavo affiliate.

Meer weten? Lees dan dit blog.

Wat is Bitvavo

Bitvavo is een bekende naam in de wereld van crypto exchanges. Je hoeft dan ook echt geen crypto-expert te zijn om ooit van Bitvavo te hebben gehoord.

Bitvavo is samen met een handje vol anderen markleider in Nederland op het gebied van crypto exchanges. Op dit platform kun je in bijna tweehonderd verschillende crypto currencies handelen.

Cryptoexchange voor iedereen

Of je nu je eerste stappen in de wereld van digitale valuta wil zetten of je al een ervaren handelaar bent, Bitvavo is een crypto platform voor iedereen. Bitvavo heeft een geavanceerde interface en meerdere ordertypes. Je handelt zoals jij dat wilt, desgewenst met gevorderde strategieën.

Keuze uit veel betaalmethodes

Aangezien Bitvavo een Nederlandse cryptoexchange is, kun je heel eenvoudig via iDeal geld op je Bitvavo wallet plaatsen. Daarnaast zijn er nog 7 andere mogelijke betaalmethoden.

Cryptomunten in portefeuille met laptop en telefoon

Transparante en lage transactiekosten

Een ander groot voordeel van Bitvavo ten opzichte van Nederlandse concurrenten als Bitcoin Meester, LiteBit en Coinmerce zijn de lage transactiekosten. Bitvavo is met zijn maximale percentage van 0,25% per transactie de goedkoopste exchange van Nederland.

Affiliate code Bitvavo

Over deze transactiekosten gesproken, ben jij een nieuwe handelaar / investeerder in de dop en wil je beginnen met Bitvavo? Gebruik bij aanmelden dan onze affiliate code Bitvavo: https://bitvavo.com/?a=8B7865CC01.

Door het gebruiken van deze Bitvavo affiliate code kun je tot 7 dagen na aanmelding zonder handelskosten digitale valuta kopen (tot €1.000).

Goed beveiligd platform

Natuurlijk wil je dat je digitale valuta bij een crypto exchange veilig is. Bitvavo slaat het overgrote deel van de digitale valuta van klanten offline op, bij beveiligde en custodial partners. Daarnaast heeft Bitvavo nog vele andere veiligheidsmaatregelen getroffen om de gegevens en tegoeden van Bitvavo klanten te waarborgen.

Betrouwbaar

Als laatste willen we graag vermelden dat Bitvavo een zeer betrouwbare speler is. Bitvavo voldoet aan alle relevante wetgeving en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en De Nederlandsche Bank.

Cryptomunten op portefeuille in hand

Bitvavo in cijfers

 • 27 aangesloten en ondersteunende landen.
 • Ruim 1 miljoen actieve gebruikers op het platform.
 • Ruim 25 miljoen uitbetaald aan affiliates.
 • Handelsvolume van ruim 10 miljard in de afgelopen 30 dagen.
 • Gemiddeld beoordeeld met een 8.6 door bijna 13.000 gebruikers.

Voordelen als affiliate van Bitvavo

Als affiliate promoot je een dienst of product van anderen. In ruil voor je online promotie ontvang je commissie wanneer een klant via jouw link een aankoop doet.

Zo werkt het ook bij Bitvavo. Als affiliate ontvang je een uniek gegenereerde code ter promotie. Wanneer een nieuwe gebruiker zich aanmeldt via jouw code, krijg je commissie. Hoe hoog de commissie is hangt af van de transactie die de gebruiker doet.

We zetten de voordelen van het Bitvavo affiliate programma graag even voor je op een rijtje:

 • Ontvang 15% van de handelskosten van elke transactie die een door jou aangebrachte gebruiker uitvoert.
 • The sky is the limit: je kunt een ongelimiteerd aantal gebruikers aanbrengen.
 • Commissies worden elke nacht om 01:00 UTC op je account bijgeschreven.
 • Genereer een passief en permanent inkomen.
 • Profiteer van een opkomend ecosysteem.

Hoe meld ik me aan als affiliate van Bitvavo

Aanmelden als affiliate bij Bitvavo is heel eenvoudig. Zeker als je al een account hebt. Heb je deze nog niet, maak dan eerst even een Bitvavo account aan. Gebruik bij aanmelding de Bitvavo affiliate code: https://bitvavo.com/?a=8B7865CC01 en handel de eerste 7 dagen zonder transactiekosten (tot €1.000).

 1. Log in op je account. Klik rechtsboven op je naam en kies affiliates.

  Schermafbeelding Bitvavo affiliates
 2. Kopieer jouw unieke Bitvavo affiliate code. Deze staat in je affiliate instellingen onder het kopje ‘voorbeeldlink’.

  Schermafbeelding Bitvavo affiliate link
 3. Deel jouw Bitvavo affiliate link met vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans dat jij meeprofiteert van slimme financiële zetten van anderen.

Aan de slag als Bitvavo affiliate

Om jouw vrienden, familie en socialmediavolgers goed te kunnen informeren, biedt Bitvavo een groot scala aan promotiemateriaal aan. Denk aan handelswidgets, koersinformatie, banners en andere content. Al het promotiemateriaal van Bitvavo is eenvoudig te implementeren en gratis te gebruiken.

Loop je vast, dan kun je bij Bitvavo rekenen op toegewijde supportmedewerkers. Bitvavo garandeert een snelle probleemoplossing.

Start met Affiliate Marketing

Handelen in cryptocurrencies is zeker niet de enige manier om online geld te verdienen. Affiliate Marketing is het perfecte verdienmodel voor een passief inkomen.

Wil je alles te weten komen over affiliate marketing? Dan is de online cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard een aanrader. Tijdens deze cursus leer je in een paar stappen een winstgevende affiliate website opbouwen. Meer weten? Lees dan onze review Affiliate Marketing Revolutie.

InternetGeldboom.nl mag jou een speciale aanbieding doen, waarmee je profiteert van maar liefst 250 euro welkomstkorting! Bekijk onderstaande aanbieding en start vandaag nog met het opbouwen van een passief inkomen.

Maak een vliegende start met affiliate marketing

InternetSuccesGids.nl geeft nu korting op de cursus 'Affiliate Marketing Revolutie' (AMR).


Je leert om met 1-2 uur 'werk' per dag minimaal 10K per maand te verdienen!

PS: Heb je ervaring met dit onderwerp of heb je nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Over de auteur

Michel

Hi! Ik ben Michel. Al 5+ jaar succesvol online ondernemer, investeerder & vastgoedbelegger.

Middels de blogs van InternetGeldboom.nl deel ik graag mijn kennis. Om je te helpen met het opstarten of verder opschalen van jouw online business.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op of plan een call met mij in. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de "Over ons" pagina.


Tags

Affiliate Bitvavo, Affiliate code Bitvavo, Affiliate marketing cursus, Affiliate marketing geld verdienen, Affiliate marketing Jacko Meijaard, Affiliate Marketing Revolutie, Bitvavo affiliate, Geld verdienen met affiliate marketing, Jacko Meijaard, Wat is affiliate code Bitvavo


Ook interessant voor jou:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>