juli 8

Crypto cursus – Top 5 van Nederland

0  Reacties

Gescheurd papier voor Bitcoins

Zet je spaarcenten aan het werk met crypto currency! Hét moment om in te stappen in de wereld van crypto is nu. Veel cryptomunten hebben nu een lage prijs, waardoor je veel munten voor relatief weinig kunt kopen.

Om goed beslagen ten ijs te komen zocht InternetGeldboom.nl de 5 beste crypto cursussen voor je uit.

Crypto cursus – voordelen op een rijtje

Op het wereldwijde web is enorm veel informatie over crypto te vinden. Google maar eens op het woord crypto. Binnen een seconde staan er meer dan achthonderdmiljoen resultaten voor je klaar. Leerzame blogs, financiële artikelen en informatieve filmpjes waarmee je een bak aan kennis over crypto kunt vergaren.

Waarom zou je dan toch kiezen voor een crypto cursus? Nou, júist vanwege dat hele grote aantal resultaten. Wat ons opviel is dat heel veel informatieve kanalen en platforms over crypto elkaar tegenspreken.

Blog A stuurt je naar links, filmpje B adviseert je rechts. Om vervolgens met een groot vraagteken boven je hoofd in het midden achter te blijven.

Het grootste voordeel van een crypto cursus is dus dat je betrouwbare informatie krijgt toegespeeld. Handig verzameld in één online omgeving. Naast dat het opdoen van kennis over crypto je veel geld kan opleveren, is het ook leuk om veel verschillende aspecten over crypto en het handelen daarin te weten te komen.

Crypto cursus – good to know

Geld verdienen met crypto door er blind in te gaan en impulsief te handelen lukt vrijwel niemand. Een crypto cursus is dus sowieso een goed idee wanneer je met deze manier van online geld verdienen aan de slag wil gaan.

Voordat je begint aan een van onderstaande crypto cursussen voor beginners, wel een paar kleine aantekeningen. <img decoding=Top 5 Beste Crypto Cursus voor beginners

We hebben heel wat online cryptocursussen voor je bekeken en vergeleken. Hieronder onze top 5, in willekeurige volgorde.

1. AllesOverCrypto – Bitcoin Training

Derek Westra en Patrick Suiker lopen al heel wat jaartjes mee in de wereld van crypto. En niet onverdienstelijk. Hun kennis delen ze graag met jou in hun gratis online Bitcoin Training, waarin je de basisbeginselen van het beleggen en traden in crypto wordt uitgelegd.

AllesOverCrypto gratis Bitcoin training

Ben je enthousiast geworden en wil je nog veel meer te weten komen over hoe je geld kunt verdienen met crypto, dan biedt AllesOverCrypto ook een uitgebreide masterclass aan. Een zeer complete online cursus met cheatsheets, e-books, toegang tot de community, persoonlijke begeleiding en meer.

2. en 3. Madelon Vos Crypto Cursussen

We pakken onze nummer 2 en 3 even samen, want de creator achter deze cursussen is dezelfde persoon, namelijk Madelon Vos. Als het gaat over cijfertjes is Madelon van de partij. Al zo’n 10 jaar schrijft en vertelt ze van alles over cryptocurrencies en de (macro-)economie via columns, podcasts en video’s.

Al meer dan 25.000 cursisten namen tevreden deel aan haar cursussen. Met recht behoren haar crypto cursussen dus tot de beste van Nederland.

Op deze website biedt Madelon Vos cursussen ‘Crypto & Trading Academy’ en ‘MoneyTalks Community’ aan.

Crypto & Trading Academy

Crypto & Trading Academy is een zeer complete online leerschool, waarbij je alles te weten komt over Bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden.

Je start met de basics over Bitcoin en andere cryptomunten. Daarna leer je hoe crypto jou geld kan opleveren, hoe je grafieken leest en wat er komt kijken bij het veilig aanschaffen, verkopen en versturen van cryptocurrencies.

In de exclusieve community kun je bovendien vragen stellen, successen vieren, kennis delen en inspiratie oogsten.

Deze online crypto cursus kost 599,95 euro, maar InternetGeldboom.nl mag deze aanbieden met €100 korting. Maak je bij het afrekenen ook nog gebruik van onze tijdelijke kortingscode: IG10procent, dan krijg je nog eens 10% extra korting op je bestelling en kost de Crypto & Trading Academy nog maar 449,96 euro!

GRATIS voorproefje! Maak nu gratis kennis met de Crypto & Trading Academy van Madelon Vos. Perfect om uit te vinden of crypto en de Manons manier van doceren bij jou past.

Madelon Vos gratis Crypto en Trading Academy

MoneyTalks Community

MoneyTalks Community: niet voor beginners, maar zeker interessant voor wie op zoek is naar een crypto community Nederland. In MoneyTalks krijg je tools en inzichten om slimmere financiële beslissingen te nemen.

De 24/7 persoonlijke begeleiding door experts, dagelijkse technische analyses en wekelijkse livestreams maken van MoneyTalks jouw financiële gids en houvast.

Probeer MoneyTalks Community nu 7 dagen voor maar €1!

Madelon geeft tijdelijk 10% korting

Gebruik onze tijdelijke kortingscode: IG10procent bij het afrekenen voor direct 10% korting op je bestelling!


De kortingscode kun je gebruiken voor de Crypto & Trading Academy en de MoneyTalks Community.

4. DoopieCash

Winstgevend leren traden; dat is het uitgangspunt van de online cryptocursus van DoopieCash. In 2020 werd dit platform uitgeroepen tot beste trading cursus, dus dat deze crypto cursus tot de beste van Nederland behoort is een feit.

DoopieCash richt zich met name op de verschillende manieren van traden, zoals swingtrading en daytraden.

De manier van doceren spreekt ons heel erg aan; Berry en Chris weten ingewikkelde materie op een no-nonsene manier over de bühne te brengen. Daarnaast heeft DoopieCash ten opzichte van de concurrenten een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Als beginner kun je aan de slag met de gratis cursus crypto traden voor beginners. Een ideale kennismaking met de wereld van cryptocurrencies en het traden ervan.

Voor de meer ervaren cryptotraders heeft DoopieCash een tweetal andere programma’s. In de cursus ‘Swingtraden’ leer je hoe je een succesvol cryptotrader wordt en tegelijkertijd rust vindt in je trades. De cursus ‘Daytraden & Scalpen’ is voor wie dagelijks winst wil behalen met crypto.

DoopieCash leerprogramma's

5. Cryptonite cursus

Heb jij je al een beetje ingelezen (of beter ingekeken <img decoding=

PS: Heb je ervaring met dit onderwerp of heb je nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Over de auteur

Michel

Hi! Ik ben Michel. Al 5+ jaar succesvol online ondernemer, investeerder & vastgoedbelegger.

Middels de blogs van InternetGeldboom.nl deel ik graag mijn kennis. Om je te helpen met het opstarten of verder opschalen van jouw online business.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op of plan een call met mij in. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de "Over ons" pagina.


Tags

Alles leren over crypto, Alles over crypto cursus, Beste crypto cursus, Bitcoins cursus, Corne crypto, Corne Marchand, Corne Marchand cursus, Crypto community Nederland, Crypto course, Crypto currency cursus, Crypto cursus, Crypto cursus Nederlands, Crypto cursus voor beginners, Crypto leren traden, Crypto opleiding, Crypto traden leren, Crypto trading cursus, Crypto training, Cryptocurrency cursus, Cryptonite, Cryptonite cursus, Cursus crypto, Cursus crypto beleggen, Cursus crypto traden, Cursus crypto trading, Cursus cryptocurrency, Cursus daytraden crypto, Cursus traden crypto, Doopie Cash cursus, DoopieCash, DoopieCash cursus, Gratis crypto cursus, Leren crypto traden, Leren over crypto, Leren traden crypto, Madelon Vos cursus, Madelon Vos cursussen, X10 met crypto


Ook interessant voor jou:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>