mei 13

Enquêtes invullen voor geld

1  Reacties

Enquête invullen via telefoon

Makkelijk vanuit huis wat extra geld verdienen. Er zijn heel wat mogelijkheden om dit te doen.

InternetGeldboom.nl dook ditmaal in de wereld van online enquêtes. Kun je enquetes invullen voor geld en aan welk bedrag moet je dan denken? Je leest het in dit blog.

Geld verdienen met enquêtes invullen

Geld verdienen in je luie stoel of op een ligbed aan het zwembad. Klinkt lekker! Een manier om op deze manier makkelijk geld te verdienen is met het invullen van enquêtes. Toegegeven, het is geen vetpot. Maar toch kun je een lekker zakcentje verdienen op deze manier.

Waarom enquetes invullen voor geld?

Voor we komen bij de veelgestelde hoeveel-vraag, eerst even de waarom-vraag. Waarom betalen bedrijven voor het invullen van enquêtes? Omdat het hebben van kennis en data heel belangrijk is voor hun strategie.

Door kennis te vergaren via enquêtes weten bedrijven wat het publiek daadwerkelijk vindt van hun producten en/of diensten.

Om deze kennis zo zuiver mogelijk te maken, wordt er vaak gekozen om een betaalde enquête uit te zetten binnen een bepaalde doelgroep. Het heeft namelijk niet veel zin om data te verzamelen van mensen die niet geïnteresseerd zijn in jouw producten en/of diensten.

Om zogezegd het ‘kaf te scheiden van het koren’ vindt er aan het begin van de vragenlijst een selectie plaats. Behoor je tot de doelgroep, dan kun je de enquête invullen voor geld. Vaak selecteren panels al kandidaten op basis van hun profiel en persoonskenmerken, waardoor je alleen melding krijgt van relevante enquêtes.

Enquête invullen via computer

Hoeveel geld verdienen met het invullen van enquêtes?

Nu de hoeveel-vraag. Reken je niet rijk; van alleen enquêtes invullen ga je niet rijk worden. De beloning varieert meestal van vijftig cent tot zeven euro per enquête.

Naast geld zijn er ook andere beloningen voor het invullen van enquêtes. Zo kun je bij enkele bekende panels je opgebouwde krediet niet in geld laten uitbetalen, maar laten omzetten in cadeaubonnen of vouchers.

Zijn betaalde enquêtes betrouwbaar?

Er zijn heel wat betrouwbare panels waar je enquetes kan invullen voor geld. Hieronder noemen we een aantal populaire websites waar jij je kan aanmelden om vandaag nog op een makkelijke en laagdrempelige manier thuis geld te verdienen.

Twijfel je of een enquêtewebsite wel betrouwbaar is, let dan met name op de volgende dingen:

  • De lay-out van de website; is deze professioneel en wordt er gebruikgemaakt van goed Nederlands.
  • Is het aanmaken van een account gratis; het is de bedoeling dat jij beloond wordt voor het invullen van enquêtes. Niet dat jij geld moet betalen om een enquête in te mogen vullen
  • Wat voor beloning ontvang je; een beloning van één tot maximaal zeven euro is een realistische beloning voor het invullen van een enquête. Laat je niet verleiden door ‘too good to be true-beloningen’.

Enquête invullen op papier met hand en pen

Best betaalde enquêtewebsites Nederland

Er zijn online heel wat panelwebsites te vinden waar je enquêtes kunt invullen voor geld. Hieronder een rijtje met enkele goede opties:

GfK Panel

GfK is het grootste marktonderzoekbureau van Nederland en één van de leidende bureaus ter wereld. Ruim 100.000 Nederlanders doen mee aan GfK onderzoeken.

Bij GfK kun je enquêtes invullen van o.a. je ideale winkel of club en je favoriete merk of product. Je mening geven over je media voorkeuren of over maatregelen van de overheid kan ook.

Voor het geven van je mening ontvang je punten. Genoeg punten gespaard, wissel deze dan in voor cadeaubonnen van o.a. Bol.com, PlayStation, Ticketmaster en meer. Je kunt deze punten ook doneren aan goede doelen, waaronder Villa Pardoes, Kika en het Rode Kruis.

Aanmelden bij GfK Panel kan hier.

Toluna

Een van de grootste spelers op het gebied van online panels is Toluna. Grote merken als L’Oréal, Coca Cola, Amazon en Sony zetten bij Toluna hun enquêtes uit. Inschrijven is gemakkelijk en snel geregeld.

Toluna biedt hoge beloningen in de vorm van punten, die je kunt omzetten naar vouchers voor o.a. Bol.com.

Gratis inschrijven bij Toluna kan hier.

PanelClix

Een van de meest bekende enquêtewebsites in Nederland is PanelClix. In opdracht van gerenommeerde marktonderzoekers, universiteiten en de overheid zetten zij online vragenlijsten uit. Het panel heeft al meer dan 120.000 gebruikers.

Naast dat je clixs krijgt voor het invullen van enquêtes, zijn er ook allerlei bonussen te verdienen. Bijvoorbeeld voor het invullen van je profielkenmerken. PanelClix betaalt je vanaf tien euro (dat is 1000 clixs) binnen één werkweek uit.

Start nu met geld verdienen bij PanelClix.

Enquête invullen via tablet

OpinieLand

Evenals PanelClix is OpinieLand een bekend panel. Maar liefst 1.5 miljoen mensen zijn bij deze community aangesloten.

Het aanbod enquêtes op OpinieLand is heel gevarieerd. Niet zo gek als je bedenkt dat dit platform iedere maand 2 miljoen enquêtes de (online) deur uit doet.

Fijn aan OpinieLand is dat je de mogelijkheid hebt om enquêtes in te vullen op een mobile device. Tweede grote voordeel is dat je de keuze hebt uit betaling in geld (PayPal) of cadeaubonnen van o.a. Bol.com, Zalando, VVV en MediaMarkt.

Aanmelden bij OpinieLand doe je hier.

Waardevolle Mening

Enquêtes invullen, producten testen, reclames beoordelen… bij Waardevolle Mening hebben ze graag dat jij er je zegje over doet. Wereldwijd heeft deze community voor marktonderzoek meer dan 3 miljoen leden.

De enquêtes die Waardevolle Mening uitzet zijn heel uiteenlopend. Geef je mening over van alles, van milieukwesties tot modetrends.

In ruil voor tijd bouw je bij Waardevolle Mening krediet op voor vouchers en cadeaubonnen.

Bij Waardevolle Mening inloggen en aanmelden is zo gepiept.

LifePoints

Al in 1946 voerde LifePoints (of eigenlijk het toenmalige National Family Opinion) hun allereerste onderzoek uit. LifePoints is onderdeel van de Kantar Group, een wereldwijde community van consumenten, verdeeld over 45 verschillende landen.

Ook voor LifePoints geldt dat de inhoud van de enquêtes zeer verschillend zijn. Leuk detail is dat er op LifePoints altijd wel iets leuks te beleven is in de vorm van spelletjes, weggeefacties, promotieacties en wedstrijden.

Wanneer je via LifePoints een enquête invult verzamel je punten. Deze kun je inwisselen voor digitale cadeaubonnen, PayPal-tegoed en meer.

Meld je nu gratis aan bij LifePoints en start met enquêtes invullen voor geld.

BEENQ

Onderweg of vanuit huis. Op je PC, laptop, tablet of mobiel. Enquêtes invullen via BEENQ kan waar en wanneer jij wil.

BEENQ staat voor BEtaalde ENQuêtes. Het is een simpel en overzichtelijk platform met genoeg aanbod en eerlijke beloningen.

Voor het geven van je mening verdien je ongeveer vijftig cent tot vier euro. Vanaf tien euro kun je jouw verdiensten laten uitbetalen in PayPal tegoed of Amazon cadeaubonnen.

Aanmelden bij BEENQ kan hier.

Nog meer ideeën om online geld te verdienen

Het invullen van enquêtes is een van de makkelijkste en snelste manieren om online wat extra geld te verdienen. Op zoek naar meer manieren om vanuit huis geld te verdienen? In deze twee blogs geven we je allerlei ideeën om het geld jouw kant op te laten rollen:

PS: Heb je ervaring met dit onderwerp of heb je nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Over de auteur

Michel

Hi! Ik ben Michel. Al 5+ jaar succesvol online ondernemer, investeerder & vastgoedbelegger.

Middels de blogs van InternetGeldboom.nl deel ik graag mijn kennis. Om je te helpen met het opstarten of verder opschalen van jouw online business.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op of plan een call met mij in. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de "Over ons" pagina.


Tags

BEENQ, Betaald enquête invullen, Betaald enquêtes invullen, Enquête invullen, Enquête invullen geld, Enquête invullen voor geld app, Enquête invullen voor geld betrouwbaar, Enquête voor geld, Enquêtes invullen, Enquêtes invullen geld, Enquêtes invullen voor geld app, Enquêtes invullen voor geld betrouwbaar, Enquêtes voor geld, Geld verdien met enquête, Geld verdien met enquêtes, Geld verdienen met enquête, Geld verdienen met enquête invullen, Geld verdienen met enquêtes, Geld verdienen met enquêtes invullen, GfK Panel, LifePoints, Online enquête voor geld, Online enquêtes voor geld, OpinieLand, PanelClix, Toluna, Waardevolle Mening


Ook interessant voor jou:

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >