Over ons

Auteur Michel rond

Hi! Ik ben Michel van Rijnsbergen. Al 5+ jaar succesvol online ondernemer, investeerder & vastgoedbelegger.

Samen met mijn vrouw, Janita, heb ik in 2021 de website InternetGeldboom.nl gelanceerd en werken wij samen aan de blogs die wij regelmatig met jullie delen.

Ons verhaal

Sinds de opkomst van het wereldwijde coronavirus (COVID-19) hoorden wij om ons heen dat er verschillende mensen in financiële problemen kwamen door alle negatieve effecten van corona.

Dat is toch helemaal niet nodig…

…zeiden mijn vrouw en ik tegen elkaar. Er moet toch een manier zijn om onze kennis van online ondernemen, beleggen in vastgoed en investeren, over te brengen en daardoor ons steentje bij te dragen aan meer financiële zekerheid voor iedereen die dat wil in Nederland en België (en ver daarbuiten).

InternetGeldboom.nl was daarmee geboren. InternetGeldboom.nl is onze manier om jullie te helpen met het opbouwen van een passief inkomen via internet.

Doel van InternetGeldboom.nl

In de blogs van InternetGeldboom.nl richten wij ons er dus vooral op hoe je geld kan verdienen via internet. Daarnaast hechten wij ook waarde aan persoonlijke ontwikkeling en mindset.

Wij hopen van harte dat jullie, mede door onze blogs, gaan werken aan financiële vrijheid door een passief inkomen op te bouwen en op korte of lange termijn te kunnen doen wat jullie het liefste willen, zonder te moeten letten op de kosten.

Wil je bijvoorbeeld:

  • Ontslag nemen van je baan in loondienst?
  • Meer vrije tijd spenderen met je gezin of voor jezelf?
  • Eerder stoppen met werken en lekker van je pensioen gaan genieten?

Dan is InternetGeldboom.nl de juiste plek voor jou!

Heb je hulp nodig of een vraag?

Heb je een vraag over een blog, online verdienmodel, je eigen online business, een cursus, het schrijven van een gastblog of interesse in een andere samenwerking? Neem dan gerust contact op of plan een call met mij in via de blauwe knop aan de bovenkant van deze pagina.

Graag willen wij hierbij nog wel de opmerking plaatsen dat alle informatie van ons en op deze website puur ter inspiratie, educatie en coaching aan jullie wordt aangeboden. Wij zijn geen professioneel adviseurs en wij geven daarom ook geen advies. Doe altijd zelf je onderzoek en investeer alleen geld dat je kan missen.

Volg mij hier:

Wil je meer lezen?

Bekijk dan ook deze berichten!

>