februari 11

Review: Cursus NFT Secrets & NFT Insider van Mitchel van Duuren 📈

3  Reacties

Logo NFT Secrets en NFT Insider van Mitchel van Duuren

In dit blog schrijven wij dé review over de cursus NFT Secrets en NFT Insider van Mitchel van Duuren.

NFT's staan op dit moment nog in de kinderschoenen, maar jij bent er op tijd bij door de informatie in dit blog te lezen en nu al actie te ondernemen.

Vergelijk NFT's nu met Bitcoin in 2012. Nu je weet wat de waarde van Bitcoin vandaag de dag is, zou je dan niet graag terug in de tijd willen?

Wat is de cursus NFT Secrets en NFT Insider precies?

De training NFT Secrets en de eventuele aanvulling NFT Insider is gemaakt, omdat wordt aangenomen dat NFT’s nog in de kinderschoenen staan en dat NFT’s de komende jaren heel groot gaan worden. Vergelijk het met Bitcoin in 2012 bijvoorbeeld.

Door middel van de NFT Secrets cursus en het aanvullende NFT Insider programma ben jij er nu op tijd bij om alle achtergrondinformatie in je op te nemen, zodat je er klaar voor bent als de ‘massa’ (lees: de rest van de wereld) ook de wereld van NFT’s ontdekt.

De training NFT Secrets en NFT Insider maken van jou een doorgewinterde NFT handelaar.

Wie heeft NFT Secrets en NFT Insider ontwikkeld?

De persoon achter NFT Secrets en NFT Insider is Mitchel van Duuren. Mitchel is al meer dan 10 jaar succesvol Internet ondernemer en heeft meerdere miljoenenbedrijven opgericht.

Je kan hier meer informatie vinden over Mitchel.

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

Wij vinden Mitchel erg open en transparant. Hij werkt onder zijn eigen naam en niet onder een pseudoniem, zoals sommige ondernemers wel doen.

Verder is het altijd mogelijk om via zijn websites contact op te nemen en kloppen zijn KVK nummers en contactgegevens.

Tot slot hebben bijna al zijn klanten positieve ervaringen met Mitchel en zijn cursussen en boeken. Mitchel komt ook regelmatig voorbij op TV en radio.

Onze ervaringen met Mitchel van Duuren

Vanuit onze eigen ervaringen kunnen wij zelf zeggen dat wij Mitchel erg betrouwbaar vinden en erg betrokken bij alles wat hij doet.

Voor wie is de cursus NFT Secrets en NFT Insider geschikt?

Cursus NFT Secrets

De cursus NFT Secrets is geschikt voor iedereen die onderdeel wil zijn van de revolutie om “life changing money” te maken.

Leer hoe je NFT’s koopt en verkoopt met 100x returns.

Mitchel geeft zelf aan dat hij goed is in het spotten van trends. Toen NFT’s op zijn pad kwamen zag hij de grootste trend opkomen die hij in de afgelopen 15 jaar heeft gespot!

Alle dingen die ik in het verleden gedaan heb (ik heb ruim 20 miljoen EUR online verkocht) zijn peanuts vergeleken met wat er zich in de aankomende 12 - 24 maanden zichzelf gaat afspelen op het internet. De komst van web3. De metaverse en NFT’s.

Deze NFT wereld gaat meer nieuwe internet miljonairs maken dan welke kans dan ook… and I’m along for the ride! For fun and profit. Jij ook?

Ik geloof enorm achter de technologie van NFT’s en daarmee de volgende fase van het internet. Blockchain. Decentralisatie. Meedelen in de waardestijging van een bedrijf of brand.

Dit wordt mainstream. Ik verwacht dat in 2030 de helft van de wereldbevolking een NFT in zijn/haar digitale wallet heeft zitten.


Mitchel van Duuren

Internet ondernemer

Mitchel van Duuren

Cursus NFT Insider

Als je niet alle research en calls zelf wil doen met NFT Secrets, dan is NFT Insider wat voor jou. Met NFT Insider doet Mitchel namelijk zelf alle case-studies en calls voor jou.

NFT Insider biedt jou de mogelijkheid om de ‘binnenbocht’ te nemen en letterlijk het portfolio van Mitchel te kopiëren. Het is mogelijk om je eerste NFT al binnen 2 of 3 dagen aan te kopen en te flippen binnen een week.

Hierdoor is de kans op slechte calls natuurlijk minder en maak je gebruik van een enorme tijdwinst. Kanttekening hierbij is wel dat je zelf minder leert over het handelen in NFT’s, maar als je dat geen probleem vindt dan is NFT Insider echt wat voor jou.

Wat kun je met NFT Secrets en NFT Insider bereiken?

Een trend is iets waar veel vraag naar is. NFT’s zijn een trend met een beperkt aanbod. Als ergens veel vraag naar is en het aanbod is beperkt, dan betekent dat automatisch een waardestijging.

Als jij daarom wil inspelen op deze online trend en dagelijks NFT’s wil spotten, dan is de workshop NFT Secrets en NFT Insider voor jou het middel om hier optimaal gebruik van te kunnen maken.

Hoe is NFT Secrets en NFT Insider opgebouwd?

NFT Secrets is opgebouwd uit 1 programma met 5 hoofdstukken en in totaal 35 lessen.

NFT Insider is geïntegreerd in het Discord kanaal van Mitchel waarin hij dagelijks zijn aankopen deelt op het moment van aanschaf. Daarbij geeft Mitchel door middel van een video ook uitleg over hoe hij tot zijn aankoop is gekomen en wat zijn verwachting voor de toekomst is.

Wat ga je precies leren met NFT Secrets en NFT Insider

Inhoud NFT Secrets

NFT Secrets bestaat dus uit 1 programma:

NFT Secrets V2 Programma

Het programma bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Voorbereiding

NFT Secrets V2 Voorbereiding

Research

NFT Secrets V2 Research

Kopen

NFT Secrets V2 Kopen

Verkopen

NFT Secrets V2 Verkopen

Hodlen (Staken)

NFT Secrets V2 Hodlen

NFT Secrets V1

De oplettende lezer heeft gezien dat er inmiddels 2 versies van NFT Secrets zijn verschenen. Versie 1 is ook nog beschikbaar.

NFT Secrets V1

Q&A

Er is ook een Q&A beschikbaar.

NFT Secrets Q&A 2 november 2021

Inhoud NFT Insider

NFT Insider bestaat ook uit 1 programma waarin Mitchel wekelijks een update deelt

Programma

NFT Insider Programma

Wekelijkse updates

NFT Insider Wekelijkse Updates

Welke bonussen horen bij NFT Secrets en NFT Insider?

Wij vinden vooral het Discord kanaal met daarin de NFT Secrets community leden echt een bonus. Hiervoor hoef je NFT Insider niet eens aan te schaffen. In de chat word veel waardevolle informatie met elkaar gedeeld.

Aanvullend hierop wordt in het NFT Insider Discord kanaal natuurlijk nog meer waardevolle informatie gedeeld door Mitchel zelf. Maar hier staat dan ook een prijs tegenover.

Wat vinden andere cursisten van NFT Secrets en NFT Insider?

Dit zijn wat reacties en resultaten van andere cursisten:

$1500+ WINST

Schermafbeelding 2021-11-16 om 17.25.57

€1700+ WINST

Schermafbeelding 2021-11-18 om 12.37.19
 
€1600 WINST
 
Schermafbeelding 2021-11-18 om 12.36.58
 
€2600+ WINST
 
Schermafbeelding 2021-11-18 om 12.35.16
 
€1700+ WINST
 
Schermafbeelding 2021-11-18 om 12.34.54
 
€2600+ WINST
 
Schermafbeelding 2021-12-03 om 12.31.22
 
€1100+ WINST
 
Schermafbeelding 2021-12-03 om 12.30.01
 
€275+ WINST
 
Schermafbeelding 2021-12-03 om 12.28.34
 
$2300+ WINST
 
Schermafbeelding 2021-12-03 om 12.27.43
 

Wat kost NFT Secrets en NFT Insider?

Voor 497 euro inclusief BTW heb je al toegang tot het NFT Secrets programma.

Voor 997 euro inclusief BTW extra heb je ook 3 maanden toegang tot NFT Insider.

Het is ook mogelijk om NFT Insider voor 1 maand aan te schaffen. De prijs hiervoor is 397 euro (extra).

Garantie

Hier is Mitchel heel duidelijk over; er zijn geen refunds, geen beloftes en geen garanties.

De meest complete cursus op dit moment

Wat ons betreft is de cursus van Mitchel voor 95% compleet en komt geen enkele andere cursus daarbij in de buurt. Voor die laatste 5% zul je zelf aan de slag moeten, omdat de content die Mitchel of wie dan ook vandaag maakt, morgen al verouderd is (bij wijze van spreken).

Omdat NFT’s nog in de kinderschoenen staan is het begrijpelijk dat er nog niet veel aanbod is van cursussen. Het kiezen van een complete cursus is daarom volgens ons nog niet mogelijk.

Die 95% is wel ruim voldoende om zelf je eerste NFT te kunnen flippen, maar de NFT wereld verandert dus nogal snel. Zoals wij in dit blog ook schrijven, heeft Mitchel ondertussen al een 2e versie van NFT Secrets ontwikkeld. Het zal dan ook niet lang duren voordat de 3e versie beschikbaar komt die alle laatste updates bevat.

Mitchel leert je met de training NFT Secrets en NFT Insider alle technieken om research te doen en daardoor kansen te spotten die 100x kunnen gaan. Daarnaast geeft Mitchel je ook tips en tools om goed beslagen ten ijs te komen.

Natuurlijk is het in deze markt altijd wel belangrijk om het evenwicht te vinden tussen je geduld bewaren (FOMO) en niet te lang wachten met verkopen om zo op tijd je winsten te pakken. Doe ook niet blind wat iemand anders doet, maar doe altijd zelf je onderzoek (DYOR).

FOMO: Fear Of Missing Out

DYOR: Do Your Own Reaserch

Review: Cursus NFT Secrets en NFT Insider van Mitchel van Duuren

Wat zijn volgens ons de grootste voordelen en nadelen? Wat is onze conclusie?

Voordelen

 • Makkelijk zelf uit te voeren
 • Geen opstartkosten
 • Mogelijk je eerste succesvolle flip binnen 1 dag
 • Geen technische kennis nodig
 • The sky is the limit!

Nadelen

 • Cursus niet 100% compleet
 • Eventuele extra kosten voor NFT Insider

Conclusie:

Toen wij op zoek gingen naar een NFT cursus, ontdekten wij dat er nog maar weinig aanbod was. De cursus van Mitchel kreeg veruit de meeste enthousiaste reacties.

Wat ons betreft sluiten wij ons daar helemaal bij aan, omdat wij minstens net zo enthousiast zijn. Wij kunnen niet anders oordelen dan dat wij deze cursus erg waardevol vinden!

Wil jij direct aan de slag met NFT Secrets?

Ben je enthousiast geworden over NFT Secrets of NFT Insider? Ga dan direct naar de aanbieding om zo snel mogelijk je eerste NFT's te flippen!


Wil je eerst de gratis training van Mitchel volgen waarin hij je persoonlijk alles uitlegt? Klik dan hier.

PS: Heb je ervaring met dit onderwerp of heb je nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Over de auteur

Michel

Hi! Ik ben Michel. Al 5+ jaar succesvol online ondernemer, investeerder & vastgoedbelegger.

Middels de blogs van InternetGeldboom.nl deel ik graag mijn kennis. Om je te helpen met het opstarten of verder opschalen van jouw online business.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op of plan een call met mij in. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de "Over ons" pagina.


Tags

Cursus NFT Insider, Cursus NFT Secrets, Geld verdienen NFT, Mitchel van Duuren, NFT afkortingen, NFT cursus, NFT cursus Mitchel van Duuren, NFT Insider, NFT Insider Mitchel, NFT Insider Mitchel review, NFT Insider Mitchell, NFT Insider Mitchell review, NFT Insider review, NFT Secrets, NFT Secrets Mitchel, NFT Secrets Mitchel review, NFT Secrets Mitchell, NFT Secrets Mitchell review, NFT Secrets review, NFT training, NFT training Mitchel van Duuren, NFT workshop, NFT workshop Mitchel van Duuren, Training NFT Insider, Training NFT Secrets, Workshop NFT Insider, Workshop NFT Secrets


Ook interessant voor jou:

 • […] Heb je ook interesse om geld en/of privileges te gaan verdienen met NFT’s, maar wil je hier eerst nog wat meer informatie over? Kijk dan eens naar de cursus van Mitchel van Duuren. InternetGeldboom.nl heeft hier een uitgebreide blog over geschreven: Review: Cursus NFT Secrets & NFT Insider van Mitchel van Duuren […]

 • […] InternetGeldboom.nl heeft zelf als beginner goede ervaringen met de NFT Secrets en NFT Insiders cursus van Mitchel van Duuren. Wil je meer weten over deze cursus van Mitchel? Dan verwijzen we je graag naar onze andere blog: Review: Cursus NFT Secrets en NFT Insider van Mitchel van Duuren […]

 • […] Wil jij je eerste NFT kopen, maar wil je hier eerst nog meer over leren? InternetGeldboom.nl kan de cursus NFT Secrets van Mitchel van Duuren van harte aanbevelen. Lees hier onze review over deze cursus van Mitchel: Review: Cursus NFT Secrets en NFT Insider van Mitchel van Duuren […]

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >