juni 17

Welke crypto kopen

2  Reacties

Welke crypto kopen cryptomunten op podium

Welke crypto gaat stijgen? En welke brengt de meeste winst? Feit is, niemand weet het zeker.

Het internet staat vol met lijstjes van de beste cryptomunten. Deze hebben uiteindelijk 1 doel; jou crypto laten kopen. Het lijkt wel een markt: Welke crypto kopen

De ene marktkoopman schreeuwt nog harder dan de andere. Koop hier Cardano! Nee, koop hier Ripple! Bitcoin is de beste! Pssst, ik heb hier een geheime Dogecoin, die gaat nog groot worden! Kun jij nog kiezen?

Welke crypto kopen? Begin met een analyse

We kunnen niet ontkennen dat er enorme verschillen zijn tussen al de cryptomunten en -tokens. Dit maakt de keuze er niet makkelijker op. Daarnaast zijn er nog eens duizenden cryptocurrency. De keuze welke cryptocoin te kopen, wordt er niet makkelijker op.

Natuurlijk zijn er enkele cryptomunten die al sinds jaar en dag de populairsten zijn geweest. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen welke dat zijn.

In de wilde marktplaats van cryptomunten, is het verleidelijk om te vallen voor de vele verhalen. Hypegevoeligheid is een belangrijk kenmerk van een cryptomunt die je veel geld op zou kunnen leveren.

Om jezelf tegen deze hypegevoeligheid te beschermen, zodat je niet van een koude kermis thuis komt, is het slim jezelf goed te informeren.

Eigenlijk kun je wel stellen, als opeens een cryptomunt gigantisch in het nieuws is, dan vis je toch eigenlijk wel achter het net. We willen niet zeggen, dat je dan te laat bent en er geen winst meer te behalen is. Daarvoor is de markt veel te volatiel.

Wat we wel willen zeggen, is dat de vroege investeerders nu met een brede lach op hun gezicht staan. Ze wrijven nog eens in hun handen, want zij zien echt hun investering x10, x100 of meer gaan.

Hiervoor hebben deze vroege investeerders wel een stevig risico gelopen. Maar, 1 ding hebben ze gemeen:

 • Ze hebben goed onderzoek gedaan;
 • Ze waren er vroeg bij en kochten de cryptomunten op het goede moment;
 • Ze weten waar ze mee bezig zijn;
 • Ze laten zich niet leiden door hypegevoeligheid, maar onderzoeken deze wel.

Uitzonderingen daar gelaten. Er zijn natuurlijk ook mensen die geluk hebben en toevallig de juiste cryptomunt kopen.

Zelf een analyse maken?

Het is niet moeilijk zelf een analyse te maken, wel is het veel werk. Er zijn namelijk nogal wat cryptomunten (duizenden!) die je kunt onderzoeken.

Gelukkig zijn er verschillende gidsen die je hierbij kunnen helpen. Crypto experts doen hierbij het grootste werk voor je. Zij doen het onderzoek en komen met een onderbouwing van de door hun gekozen beste cryptomunten om te kopen. En, waar je crypto kopen kunt. Dit is er een goed voorbeeld van.

In zo’n analyse of vooronderzoek zijn er vier hoofdzaken die je uitvoerig onderzoekt:

 • Het bedrijf:
  Achter elke cryptocurrency zit een organisatie. Hoe steekt deze in elkaar? Is het goed georganiseerd. En brengt het product, de dienst of de blockchain wel degelijk iets van meerwaarde? Hoe is de hypegevoeligheid, ofwel is er goede marketing? Etc.
 • Concurrentie:
  Hoe doen andere spelers het in de niche van de cryptocoin die je onderzoekt, heeft jouw cryptomunt meerwaarde? Is er een duidelijk voordeel?
 • Marktomstandigheden:
  De cryptomarkt is extreem volatiel. In wat voor fase zit het nu? Is er een overheersend stijgende lijn, of lijken de “bears” aan de overhand en is het sentiment wat negatief, <img decoding=

  Welke crypto kopen: De All-time favourites

  Natuurlijk zijn er een aantal cryptomunten die het langste meedraaien. Deze geven voor zover je van stabiliteit kunt spreken, de meeste stabiliteit in deze heftig volatiele markt.

  Dit zijn:

  • Bitcoin, BTC:
   Bitcoin is de enige echt decentrale cryptomunt. En de grootvader van alle cryptocurrency. Al de koersen van de verschillende cryptocurrency zijn hier op één of andere manier aan gelinkt. De munt heeft zich veelal bewezen.

   Als jij je verdiept in de marktcyclus, dan zul je begrijpen dat de vele zogenaamde “bubbles” deel van het proces zijn. En er dus bij horen.
  • Ether, ofwel Ethereum, ETH:
   Net als Bitcoin gaat Ethereum al een tijdje mee. Het heeft extra functionaliteiten toegevoegd aan het netwerk, waardoor het onder andere mogelijk is, om heel gemakkelijk je eigen nieuwe crypto token neer te zetten.

   Dit moet natuurlijk allemaal betaald worden in Ether. Er is dus een bepaalde afhankelijkheid van de Ethereum projecten naar Ether. En daarmee dus altijd een vraag. En heb je al van NFT’s gehoord? Hierin zit ook superveel potentie. En dit is allemaal gelinkt aan Eth! Geen gekke investering dus.

  Waarom crypto kopen?

  We gaan er vanuit dat die vraag deels al beantwoord is in jezelf. Geld wordt minder waard. En dat gaat de laatste tijd best hard.

  Crypto zou een goede vermogensbescherming kunnen bieden.

  Hierbij is het wel belangrijk om te zeggen, dat het hele crypto en blockchain gebeuren nog vrij jong is en zich in de experimentele fase bevind. Ook al staat het nu op het punt door te breken naar massale acceptatie.

  Banken nemen Bitcoin op, bij PayPal kun je in sommige landen al met Bitcoin betalen, etc.

  De eerste zul je niet meer zijn, maar wel een van de vroege vogels. En er is dus nog steeds genoeg winst te behalen.

  Waar cryptomunten kopen in Nederland (en België)?

  Crypto kun je op veel verschillende plaatsen kopen. Dankzij het internet kan het overal ter wereld. Waar je het makkelijkst crypto kopen kunt, is als vanzelfsprekend online in je eigen land. Of het nu België of Nederland is, dat maakt niet zo veel verschil.

  In Nederland heeft verschillende brokers en exchanges, waar je veilig, makkelijk en snel crypto kopen kunt.

  Er zijn er een paar die we willen uitlichten:

  • Bitvavo:
   Sinds 2018 is dit cryptoplatform actief. Dit lijkt nog kort maar in de cryptowereld is dit lang. Bitvavo hecht extreem veel belang aan veiligheid. Dat is Hollands eigen, voor de andere twee die we hier noemen is dit niet veel anders.

   En het heeft de laagste transactiekosten. Waardoor je hier het goedkoopst crypto kunt kopen en verhandelen. Daarnaast is het super gebruiksvriendelijk en heeft het een gigantisch assortiment cryptomunten.
  • Bitmymoney:
   Behoort tot de oudjes van Nederland. Sinds 2013 kun je hier crypto kopen. Bitmymoney is een broker, maar wel een van de goedkoopste van Nederland. Je kunt hier het gemakkelijkst cryptomunten kopen. Je kunt hier kiezen uit BTC, ETH en LTC. Kies je voor de groten dan ben je hier goed.
  • BTC Direct / Blox:
   BTC Direct is al jaren een gevestigde naam in Crypto Nederland. Deze broker hanteert schappelijke prijzen. En het is erg gebruiksvriendelijk.

   BTC Direct heeft er voor gekozen om de app via welke je crypto kopen kunt onder een andere naam in de markt te zetten. Het heet Blox. Deze app is bijna kinderlijk eenvoudig te gebruiken.

  Welke crypto kopen cryptomunten op telefoon

  Wat is de beste plek om crypto te kopen?

  Voor ons is Bitvavo het eerste platform waarbij wij ons aansloten. Ondanks de vele brokers en exchanges die we hebben onderzocht, blijft onze voorkeur voor Bitvavo overeind. Waarom is Bitvavo goed om crypto te kopen?

  Het grootste voordeel is natuurlijk de lage transactiekosten (de laagste van Nederland).

  Daarnaast is het super gemakkelijk te gebruiken. En heeft het de mogelijkheid om gemakkelijk je crypto te kopen en verkopen, zoals dit bij een broker doet. Maar je kunt ook schakelen naar de geavanceerde modus. Waar je daadwerkelijk kunt gaan handelen.

  Bitvavo vergeleken met een internationale topper

  Tot nu toe is er eigenlijk geen gelijke aan Bitvavo in Nederland. De enigste die er aan gelijk zou kunnen staan, moet nog opstarten. Voor een gelijke moeten we dus internationaal kijken. Binance. Ook, wanneer je crypto kopen gaat bij Binance doe je het goed.

  Hoewel beide exchanges erg goed zijn, is het toch als appels met peren vergelijken. Binance heeft veel meer functionaliteiten. Je kunt via Binance investeren via DeFi liquidity farming, en NFT’s. Je kunt je wel voorstellen dat, dit met een gigantisch platform komt. Dit is niet erg gebruiksvriendelijk.

  Uiteindelijk heeft Binance dezelfde functionaliteiten om gemakkelijk crypto te kopen en ruilen. En beschikt het over een geavanceerde modus om crypto te verhandelen. Maar, het is even zoeken om hier te komen.

  Als Nederlands platform heeft Bitvavo uiteraard het voordeel dat je crypto kunt kopen met iDeal! Dat kan bij Binance niet meer.

  Dankzij de overzichtelijke app, heeft Bitvavo in onze ogen ook de beste app om crypto te kopen.

  Hoe crypto kopen?

  Het moeilijkste is bepalen in welke crypto je investeert, als je daar voor jezelf eenmaal uit bent, dan is het zo gedaan. Waar jij ook kiest je cryptocurrency te kopen. De stappen zijn over het algemeen heel eenvoudig.

  Het is al lang niet meer zo dat crypto moeilijk is. Om de sprong te kunnen maken naar massale acceptatie is eenvoud noodzakelijk.

  Grofweg kun je het onderverdelen in de volgende stappen:

  1. Broker of exchange kiezen: Bijvoorbeeld Binance of Bitvavo
  2. Account aanmaken
  3. Verifiëren en geld storten
  4. Crypto kopen

  De betaalmogelijkheden worden steeds groter. Zo kun je nu al met PayPal crypto kopen.

  Welke crypto kopen vrouw met cryptomunt in hand

  Crypto kopen tips

  Om af te sluiten nog een paar tips bij het crypto kopen:

  • Crypto’s zijn hypegevoelig. Schat de hypes in en profiteer ervan, in plaats er in mee te gaan;
  • Met andere woorden, ben de eerste investeerder;
  • Doe goed onderzoek;
  • Spreid je kansen;
  • Informeer jezelf, doe goed onderzoek;
  • Kies een paar betrouwbare bronnen van crypto nieuws.

  Wanneer crypto kopen?

  Het standaard antwoord op de vraag, wanneer het beste moment om crypto te kopen is, is; “nu”! Als de koers stijgende is, profiteer je direct. Is de koers dalend, dan pak je juist goedkoper je crypto en kun in de toekomst weer winsten verwachten.

  Dit is uiteraard wel erg kort door de bocht. Het is belangrijk om de fase te herkennen waarin Bitcoin en crypto in het algemeen zich bevinden. De levenscyclus kent namelijk een aantal zichzelf keer op keer herhalende fasen.

  Crypto Kopen FAQ

  Kun je Crypto kopen zonder verificatie?

  Crypto Brokers en Exchanges vallen onder steeds stengere controle van verschillende officiële organisaties. Vanuit de motivatie om criminele praktijken tegen te gaan en de klanten te beschermen, moet jij je altijd verifiëren om crypto te kopen.

  Je kunt tegenwoordig geen, of via omwegen crypto kopen zonder verificatie. Tenzij je naar een DeFi exchange gaat, maar dit vraagt dan weer om extra maatregelen omtrent je eigen veiligheid.

  Welke crypto kopen man met cryptomunt in hand

  PS: Heb je ervaring met dit onderwerp of heb je nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Over de auteur

Michel

Hi! Ik ben Michel. Al 5+ jaar succesvol online ondernemer, investeerder & vastgoedbelegger.

Middels de blogs van InternetGeldboom.nl deel ik graag mijn kennis. Om je te helpen met het opstarten of verder opschalen van jouw online business.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op of plan een call met mij in. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de "Over ons" pagina.


Tags

Crypto coins kopen, Crypto currencies kopen, Crypto kopen app, Crypto kopen beste app, Crypto kopen Binance, Crypto kopen Bitvavo, Crypto kopen met iDeal, Crypto kopen met PayPal, Crypto kopen Nederland, Crypto kopen NL, Crypto kopen op Binance, Crypto kopen op Bitvavo, Crypto kopen tips, Crypto kopen welke, Crypto kopen zonder verificatie, Crypto valuta kopen, Crypto welke kopen, Cryptocurrency kopen, Cryptomunten kopen Nederland, Hoe crypto kopen, Waar crypto kopen, Waarom crypto kopen, Wanneer crypto kopen, Welke crypto kopen, Welke crypto kopen nu


Ook interessant voor jou:

 • PLEASE HELP ME

  My name is Aziz Badawi, I’m 27 year old man from Palestine. Our town has recently evacuated due
  to bombardments by Israel, now I am staying at a shelter with my 6 year old daughter Nadia. My wife is
  dead and I’m the only one left to take care of my daughter as we are not allowed to depart to my parents house
  in Nablus, she is sick with a congenital heart defect and I have no way to afford the medicine she needs anymore.
  People here at the shelter are much in the same conditions as ourselves…

  I’m looking for a kind soul who can help us with a donation, any amount will help even 1$ we will
  save money to get her medicine, the doctor at the shelter said if I can’t find a way to get her the
  medication she needs her little heart may give out during the coming weeks.

  If you wish to help me and my daughter please make any amount donation in bitcoin cryptocurrency
  to this bitcoin wallet: bc1qcfh092j2alhswg8jr7fr7ky2sd7qr465zdsrh8

  Thank you.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >